„Вчерашниот ден, беше најтажниот ден што се има случено на мене и на моето семејство“!

НИ СЕ ОТКИНА ДЕЛ ОД ДУШАТА: Синот на Џорлев се прости од неговиот татко – МОЈ НАЈДОБАР ТАТО!

Наско Џорлев, син на познатиот виолинист Зоран Џорлев, кој вчера почина од компликации од коронавирусот, денеска преку емотивен...

Сара Фемина / 2 јануари, 2021 12:24

Зад името Наско се крие уште еднен наследник на познатото македонско семејство Џорлеви!

ЗОРАН ЏОРЛЕВ: „Татко мој, ти благодарам што ми го покажа патот на чесноста и како да се сака Македонската музика

Легендарниот македонски виолинист и професор Зоран Џорлев почина како последица од Ковид-19! Негови блиски роднини, пријатели...

Сара Фемина / 11:32