Причината (Талат Џафери) поради која и се случија немилите настани од 27 април мината година, сега ќе го координира собраниското тело за помирување и можна амнестија

Талат Џафери ќе го координира националното помирување

Талат Џафари од нелегитимната функција на претседател на Собранието на Македонија ќе координира со формирањето на најавеното...

Мартин Попоски / 24 октомври, 2018 13:42

Познатиот македонски фудбалски ас, откако со години ги раскажува приказните за неговата голема Македонштина, од вчера отворено агитира за промена на името на Македонија

И Дарко Панчев со поддршка за Северна

И познатата фудбалска ѕвезда, Дарко Панчев, со видео спот за Северна и поддршка за претстојниот референдум. Дарко Панчев...

Мирко Бачиќ / 19 септември, 2018 8:53