"Ќе пукнеме од мака додека гледаме како се распродаваат националните интереси"

Мицкоски: Ќе се обидеме со сите средства да го заштитиме националниот интерес

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата “Топ Тема“ вели дека оној што е најповикан...

admin@magazin / 5 јули, 2018 22:35