Укинувањето на Екстерното беше бонусот што актуелната влада со гордост го најави и го спроведе, дали сега се кае што воведува „Национално„?

Заменикот Министер Атанасов: резултатите нема да влијаат врз успехот?

Работна група во Министерството за образование и наука (МОН) периодов на големо работи на подготовка на нов вид тестирање...

Македонка Димкин / 9 септември, 2018 22:14