Работиме да се изнајде решение за техничките формулации како државјанството за сите да биде македонско/граѓани на Република Северна Македонија, а сепак, Албанците и другите етнички заедници да не бидат Македонци, рече Заев

Ајде мајката, не бил загрозен идентитетот, Заев ги пофали купените пратеници, будни биле?

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека се уште се во разговори со БЕСА на Биљал Касами за изнаоѓање техничка формулација...

Македонка Димкин / 10 јануари, 2019 13:32

Професорите со кои контактирав во Франција, повеќето правници, не можат да ни се начудат на "умот", поточно на немањето ум, немањето лично и немањето национално достоинство

Росоклија: Излегување на референдумот е национално предавство

За професорот Горазд Росоклија од Медицинскиот факултет при Универзитетот Колубија, во Њујорк, излегување на референдумот...

Мартин Попоски / 26 септември, 2018 9:13