Во меѓувреме, додека седеше во парламент се ожени, се изнаеба за да надополни за сето време од младоста што дркал, изнаправи деца, заврши средно, дипломираше на факултет и ги бранеше гадовите што направија пуч и ги стрпаа сите патриоти и браќа во затвор.

НЕДЕЛКОВСКИ: “Ѓорчев додека седеше во парламент заврши средно и дипломираше на факултет”

Премногу сме изгорени и изморени од гласање за политиканти, кариеристи, политички крлежи, превртачи, неуспешни абортуси...

Сара Фемина / 14 септември, 2019 10:24

Државниот (народниот) службеник Еско не му понуди на народот доказ дека е таа во притвор.

НЕДЕЛКОВСКИ: „КАТИЦА – ПРАСИЦА НЕ СЕ НАОЃА ВО ЗАТВОРОТ ШУТКА”

Новинарот Миленко Неделковски на социјалните мрежи напиша дека специјалната обвинителка Катица Јанева не се наоѓа во Шутка. Одговорот...

Сара Фемина / 13 септември, 2019 18:13

Вакви скандали со Јовески и Рускоска, а медиумите "транкуило", чекајки разврска од италијански новинар!!!

НЕДЕЛКОВСКИ: “Обвинителот Јовески е швалер на опајдарата Катерина Цановска Арсовска”

А вака, кога апатичната медиумска поткрепа на ВМРО ДПМНЕ е во опозиција, се’ си тече како да е нормално?! Вози Мишко тактика,...

Сара Фемина / 4 септември, 2019 18:18

Единствен пpoблем сега на Вицето му е за кого да навива? За Естудијантес, Бока, Ривер Плата, Пењарол, Расинг или Индепендиенте?

ВИЦЕ ЗАЕВ купил куќа во Буенос Аирес и апартман во Пунта дел Есте, Јужноамеричкиот Монте Карло?

Новинарот Миленко Неделковски на социјалните мрежи објави дека Вице Заев се спрема да замине од Македонија со оглед на тоа...

Рејхан Бајрами / 12 август, 2019 17:44

Имено, во времето кога не сонувале дека Зоран Заев ќе ги смени, генералниот директор на МЕПСО Сашо Василевски и неговата десна рака, дирекоторт на правниот сектор и член на УО на МЕПСО Др. Ненад Крстевски се обиделе да изрекетираат повеќе фирми.

Миленко Неделковски: Ова е „швалерот“ на Катица Јанева и тој „рекетирал“

Новинарот Миленко Неделковски открива интересни сознанија како што вели тој ова не е бомба туку вистина за еден криминал...

Валерија Петрова / 22 јули, 2019 18:00