Внимавајте, после последното Бокиево „објаснување“ на „сопствеништвото“ во 1ТВ, АВМУ веројатно ќе има екстремно лесна задача да утврди прекршување на членот 34 од Законот.

ГЕРОСКИ: Боки 13 се замислува како неопирлив цар на медиумското небо, неуништлив како БУБАШВАБА!

Внимавајте, после последното Бокиево „објаснување“ на „сопствеништвото“ во 1ТВ, АВМУ веројатно ќе има екстремно лесна...

Перо Милчин / 5 јули, 2019 21:37