Параф од министерот Бесими

Петрова: Незаконити се одлуките за вработувања и унапредувања во МФ и согласностите за вработувања во јавниот сектор

Незаконски се предизборните вработувања во јавниот сектор . Постапките за давање согласност за околу 3000 вработувања, унапредувања...

Калина Мартинска / 19 април, 2024 20:16