Спасовски и како министер за внатрешни работи и како партиски потпретседател за изјавата може да одговара кривично

Призна ли Спасовски дека МВР илегално ги следи граѓаните кои се за бојкот?

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски го потврди она од што стравуваме и за што предупредуваме дека МВР ги следи...

Мирко Бачиќ / 26 август, 2018 8:12