Поранешниот пратеник, актуелен градоначалник на Шуто Оризари, мисли и само мисли дека Дурловски ја насочувал толпата на 27 април, иако Игор цело време бил во пленарната сала

Курто Дудуш, пратеникот кој молеше да премине во ВМРО – ДПМНЕ?

Градоначалникот на Шуто Оризари, а поранешен пратеник, Курто Дудуш во петокот сведочеше за случувањата во Собранието на...

Мирко Бачиќ / 23 септември, 2018 13:14