Не македонската Влада соопшти дека целиот Закон за двојазичност е доставен на оценување во Венецијанската комисија.

Во Македонија не се почитува ниту устав, ниту закон

ВО МАКЕДОНИЈА ЦАРУВА САМОВЛАСТИЕ! НЕ СЕ ПОЧИТУВА НИТУ УСТАВ, НИТУ ЗАКОН, НИТУ ЕДНА ИНСТИТУЦИОНАЛНА ОДЛУКА НЕ ТРАЕ ПОВЕЌЕ...

Перо Милчин / 4 февруари, 2019 15:55