Фросина Ременски освен политиката, неретко знае да се претстави и како одлична домаќинка!

(ФОТО)Беше македонска министерка, а сега се расправа со пиперки, ниви и трактори

Фросина Ташевска Ременски поранешната министерка за труд и социјална политика на Македонија го промени личниот живот од...

Сара Фемина / 28 октомври, 2020 7:47

Министерот ги покажа своите работни способности!

ХИТ ВИДЕО: Министерот Трипуновски се качи на трактор и ораше нива

Дополнителниот заменик-министер во министерството за земјоделие од ВМРО-ДПМНЕ Цветан Трипуновски при посета во Струмица...

Стојче Бушин / 24 февруари, 2020 15:55

После проверката во нивата, утврдено е дека станува збор за рачна бомба М75.

Србин во Грачаница пронајде бомба во нива ! Дали е ова порака до српскиот народ на Косово ?

Србин од Грачаница, Косово, вчера утрото кога ја обработувал својата нива, пронашол во земјата чуден предмет, кој подоцна...

Сара Фемина / 25 март, 2019 18:46