Нев Нешкоска реши да ги запраша своите пријатели од сите држави од светот што ќе прават на 30 септември, сите до еден, на Македонски јазик го дадоа својот одговор, бојкотирам

(Видео) Што ќе прават граѓаните на светот на 30 септември?

Глобалното движење “Ние сме Македонија” на оригинален, забавен начин го презентираше својот став за бојкот на претстојниот...

Мирко Бачиќ / 27 септември, 2018 11:09

Канадската огранизација "СОС детски села", го користи името Северна Македонија и Северномакедонци, при што реакции има само од македонската дијаспора но не и властите

За Канада сме Северна Македонија и Северномакедонци

Канадската организација “СОС детски села” од денес на својот официјален интернет портал ја промовираат и хуманитарната...

Мирко Бачиќ / 25 септември, 2018 14:17

Движењето ''Ние Сме Македонија,, кое организираше 40 протести ширум светот, вклучувајќи го и светскиот протест од 4ти Март на кој протестираа над 150,000 Македонци на 16 локации низ светот, се огласи на официјалната фејсбук страна со соопштение по повод тукушто распишаниот референдум.

Глобалното непсртиско движење ”Ние Сме Македонија,, повикува на Бојкот

Во прилог ви го пренесуваме нивното соопштение во целост: Глобалното непартиско движење Ние Сме Македонија ги повикува своите...

admin@magazin / 30 јули, 2018 19:47