По иницијативата на Видед Бушамауи од Тунис

Поддршка за номинацијата на Заев и Ципрас за Нобел од 33 европратеници од 16 земји

По прв пат на Балканот со покажано лидерство се постигнува ваков иновативен договор, пишуваат 33 европратеници од 16 земји...

admin@magazin / 4 април, 2019 10:26