СДСМ и ДУИ пред референдум си назначија 22 "непартиски" директори на националните културни установи, како пример, синот на поранешниот министер за култура Стефановски

Назначени директори на 22 национални установи

Назначени се директори на 22 национални установи во Република Македонија, информираат од Министерството за култура, и сите...

Мирко Бачиќ / 4 септември, 2018 10:53