-Нефи Усеини, советник на ДУИ завчера отвори пицерија дивоградба во центарот на Охрид. УНЕСКО во февруари ќе го изземе Охрид од неговата листа.
И никому ништо.

НУХИУ ЗА ДИВОГРАБАТА ЈА ИСПЛУКА ДРЖАВАТА: „Коалициските интереси се над законите„

Албанскиот аналитичар Арменд Нухиу Арменд на социјалните мрежи се огласи по повод дивоградбите на ДУИ во центарот на Охрид...

Рејхан Бајрами / 13 јули, 2019 16:19

„Јас немам намера да се спуштам на нивото на јавната дебата, бидејќи не станува збор за општите и посебните услови кои јас треба да ги исполнувам како вонреден професор.

НУХИУ: „Не чувствувам одговорност за скандалот и нема да се повлечам од функцијата„

Агим Нухиу, тврди дека нема ништо спорно што добил унапредување како вонреден професор на Тетовскиот универзитет додека...

Перо Милчин / 11 јуни, 2019 18:44