Во Србија најдобриот наставник во селско училиште

Во Србија најдобриот наставник го преместуваат во селско училиште

Наставата приспособена на интересите на учениците, која инаку со свои реформи се обидува да ја воведе министерството за...

Узунов Бобан / 3 септември, 2019 8:31

Петар Атанасов продолжува со критиките кон СДСМ

Петар Атанасов екс заменик министерот за образование: СДСМ ефтино го потроши капиталот за промени !

Поранешниот заменик-министер за образование и наука, од СДСМ, Петар Атанасов, си поднесе оставка и од партиската функција.Тој...

Узунов Бобан / 2 септември, 2019 8:50

Заменик министерот открива дека во образованието се вработува по партиски клуч

Заменик министерот Петар Атанасов: Образованието стана место за вработување на партиски послушници !

Заменик министерот за образование Петар Атанасов кој пред неколку дена си поднесе оставка од фунцкијата со образложение...

Узунов Бобан / 26 јуни, 2019 14:40

Се тресе Владата пред да биде реконструирана !

Бродот тоне, заменик министерот за образование си поднесе оставка: Револуцијата што ја покренавме почна да ги јаде сопствените деца

Заменик министерот за култура, Петар Атанасов од СДСМ, признава неспособност на власта да спроведе реформи и да донесе успешни...

Узунов Бобан / 24 јуни, 2019 13:48

Инспекторот за образование Ѓорѓи Илиевски, кој откри незаконски звања кај двајца министри, наместо награда, добива закани!

Кога Меркел би знаела за заканите кон инспекторот Ѓорѓи, Македонија никогаш не би добила датум!

Просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски, откри скандал каде со злоупотреба на својата положба министерот за образование Арбер...

Данаил Михајловски / 13 јуни, 2019 10:31

Симон Андов од Неготино магистрирал со висок просек во Франција, но не е доволно за да работи во Македонија!

Збогум Македонијо или како си замина уште еден млад човек од земјата!

Политичарите често зборат како да ги задржиме младите во Македонија, како да им се даде шанса на млади и добро образовани...

Данаил Михајловски / 8 јуни, 2019 10:18

Инспекторот Ѓорѓи откри скандал во образованието, а прекршител на законот е токму министерот за образование!

Заев има скандал во образованието, инспекторот го откри, а министрите сакаат да го прикријат!

Овие денови херој на спроведување на законот кон секого е Ѓорѓи Илиевски, просветен инспектор, кој ги откри незаконските...

Данаил Михајловски / 7 јуни, 2019 22:14

Бил Гејтс е основачот на Microsoft заедно со Пол Ален и еден од највлијателните луѓе во информатичката индустрија.

Според истражувањата на БИЛ ГЕЈТС овие три образованија ќе бидат најбарани во светот!

Основачот на Мајкрософт Бил Гејтс на основа од бројни податоци кои ги собирал, тврди дека во иднина најмногу ќе се бараат...

Сара Фемина / 1 мај, 2019 16:13