Друштвото во Стајковци било многу поголемо од приведените, но многумина успеале да избегаат во моментот кога полицијата влегла во објектот.

Приведени Миленко, Александар Пандов и Владимир Панчевски, пред полноќ биле во кафеана во Стајковци

Полицијата синоќа привела дваесетмина луѓе кои во кафеана во скопско Стајковци не ги почитувале мерките за заштита од коронавирусот....

Стојче Бушин / 27 февруари, 2021 14:16

Во рамките на оваа одлука Владата им порача на општина Чаир и Јавното претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта да ги регулираат меѓусебните права и обврски и да склучат Договор за отстранување на бесправно поставени објекти.

ВО ЖИВО: Започна уривањето на дивоградбата кај ТЦ Мавровка!

Денеска претпладне започна со рушење дивоградбата кај Мавровска. Уривањето на објектот го врши ЈП за Јавно претпријатие...

Катерина Крстиќ / 2 септември, 2020 10:52