Ноќеска во Белград пред влезот на зградата во која живее убиен адвокатот Огњановиќ

Убиен адвокатот на Милошевиќ и Бојатовиќ

Во Белград синоќа е убиен познатиот адвокат Драгослав [ Миша ] Огњановиќ. Во нападот кој е извршен пред влезот на зградата...

Мирко Бачиќ / 29 јули, 2018 8:46