На јужниот сосед малку му е што нашите граѓани летуваат во Грција, па почнаа и организирано да ни ги ограбуваат туристите, Европски, нема што

Со спреј за спиење ограбени четири македонски семејства во Грција

Во Грција во вила во која биле сместени македонски семејства била извршена кражба на познат стар начин со спреј за спиење. Си...

Мирко Бачиќ / 31 август, 2018 7:45

По летниот "распуст" пратениците во подготовки од кои најбитни се оние за Референдумот за промена на името за 30-ти септември

Пратениците денес се враќаат во Собранието

Пратениците по летниот одмор денес започнуваат со своите вообичаени активности во Собранието. На собраниската интеренет...

Мирко Бачиќ / 20 август, 2018 9:12

Грчката полиција ги засили безбедносните мерки во сообраќајот за време на летната сезона

Доколку ова го направите во Грција, не само што ќе бидете казнети, туку нема да можите да се вратите дома!

Оние кои што веќе одмарат или планираат летниот одмор да го поминат во Грција треба да знаат дека таму е строго забрането...

admin@magazin / 23 јули, 2018 12:39

Летување кое што на 21 годишната девојка животот и го претворил во вистински пекол

Сопственикот на вилата и влегол во собата на девојката, ја издрогирал па ја силувале повеќе луѓе

Тинејџерка (21) од Русија која што била на одмор во индиското летувалиште Тирувананалаи, доживеала вистински хорор кој што...

admin@magazin / 20 јули, 2018 15:03

„FT“: Анкетата покажува поразителни податоци за сиромаштијата

70 % од Македонците не можат да си дозволат да одат на годишен одмор

Според анкетата која минатата година ја спроведе „Finance Think“ помеѓу 1.133 испитаници покажува поразителни податоци за сиромаштијата...

admin@magazin / 17 јули, 2018 11:00