Цел рид од карпи се сруши на патниот правец Кочани – Македонска Каменица – Делчево во близина на село Истибања, кај местото „Саваро“ со што целосно е прекинат сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица – Делчево. Според информациите од вработени во Македонија пат теренот е незбезбеден, камења се рушат на секои 5 минути и затоа возилата се пренасочуваат преку алтернативни сообраќајници.

СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН:Рид од карпи се сруши на патот Кочани – Македонска Каменица – Делчево

ЈП „Македонија пат“со вонредно соопштение до возачите кои планираат да одат на пат, голем одрон на патот кај Кочани. Цел...

Валерија Петрова / 11 јули, 2019 13:43