Компанијата која ја отвора станицата, во изминатите години по нејзиното основање не пријавила никаков приход.

Оливер Спасовски „отвори“ бензинска во Куманово: Газдите немаат никаков приход, ама инвестирале милиони во бензинска!

Продолжува рапидната бизнис експанзија на семејството Петрушевски од Куманово, кое е во пријателска и институционална поврзаност...

Катерина Крстиќ / 8 август, 2019 0:43

Како што истакна министерот Спасовски, министерството за внатрешни работи продолжува со континуирани акции за заплена на нелегално оружје и дрога.

МВР уништи околу 600 парчиња оружје и над 400 килограми дрога

Вчера по повод  9-ти  Јули – Меѓународниот ден за уништување на огненото оружје министерот Оливер Спасовски ги посети...

Катерина Крстиќ / 10 јули, 2019 13:45

Министерката Дескоска тврди дека реформите во судтвото се успешни, Оливер Спасовски е на друго мислење!

Спасовски контра Дескоска: Нека види и некој судија или обвинител како е во притвор!

Во емисијата вчера на „Отворено на 24“, министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски отворено ја укори министерката...

Данаил Михајловски / 12 јуни, 2019 13:56

Оливер Спасовски во име на владата и Емил Димитриев во име на опозицијата го усогласиле законскиот текст, но Фросина Ременски е против!

Агенцијата за национална безбедност – Фросина Ременски контра Оливер Спасовски!

Собраниската комисија за безбедност денес делува како расштиман оркестар, затоа што владеачкото мнозинство има два концепти...

Данаил Михајловски / 20 мај, 2019 12:28

Министерот за внатрешни работи вели дека имаат превземено многу постапки во врска со бегството на Никола Груевски.

Спасовски: Груевски кога-тогаш ќе го вратиме назад во Македонија

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, во гостување во емисијата 24 анализа на Телевизија 24, изјави дека граѓаните...

Катерина Крстиќ / 23 март, 2019 11:45

Убиството на Мартин Јанушев се случи во ноември 2017-та година

Спасовски се правда за убиството на Мартин Јанушев

Министерот Спасовски нагласи дека за време на мандатот на Гордана Јанкуловска како министер за внатрешни се случило бруталното...

Данаил Михајловски / 11 март, 2019 13:52