Се верува дека вистинскиот број на заразени на глобално ниво е неколку пати поголем!

Над 300 милиони случаи на Ковид-19 во светот

Вкупниот број на регистрирани случаи на Ковид-19 ширум светот надмина 300 милиони, според извештајот на Универзитетот Џон Хопкинс. Високо...

Мирко Бачиќ / 8 јануари, 2022 11:49

Високо заразната варијанта омикрон доведе до зголемување на случаите на коронавирус ширум светот.

Омикрон би можел да го доведе Израел до колективен имунитет

Израел– Скокот на бројот на заразени со варијантата омикрон на коронавирусот може да доведе до тоа Израел да постигне колективен...

Перо Милчин / 3 јануари, 2022 7:08