Од руска страна, заради тешката епидемиолошка состојба во Америка, беше предложена помош во медицинската технологија и средствата за заштита

КОРОНА ГИ СЕ ЗБЛИЖИ ТРАПМ И ПУТИН: Руски авиони со помош полетаа кон Америка!

Руски авион со медицинска опрема и заштитна опрема е предвидено да лета кон САД до крајот на денот, изјави портпаролот на...

Перо Милчин / 1 април, 2020 12:46

Авионот што дојде од Шангај е полн со маски, респиратори, медицинска опрема и лекови

КИНА ЈА СПАСИ СРБИЈА: Во Белград слета и вториот авион од Кина- медицинска опрема, респиратори(фото)

Вториот авион на „Ер Србија“ А-320 што носи кинеска медицинска опрема и помош за борба против корона вирусот, слета во Белград...

Перо Милчин / 22 март, 2020 11:52

Кажете му на народот на Кина колку го сакаме, колку го цениме нашиот претседател!

Вучиќ ги пречека докторите од Кина: Кажете му на народот во Кина колку го сакаме вашиот претседател

Авиони „Ер Србија“, со медицинска опрема и експерти од Кина, слетаa на аеродромот во Белград! Делегацијата ги поздрави докторите,...

Сара Фемина / 21 март, 2020 20:18

Тим медицински професионалци, медицински материјали и опрема ја напуштија Кина.

ВАКА СЕ ПОМАГА: Погледнете што се ќе добие Србија од Кина – Полн авион со медицинска опрема(FOTO)

Кинеските експерти за неколку часа треба да пристигнат во Србија заедно со уште еден авион кој е полн со медицинска опрема,...

Перо Милчин / 12:24

Како зимска опрема на моторни возила со најголема дозволена маса која не надминува 3.500 кг се подразбира:

Подгответе го возилото обезбедете зимска опрема: Што треба да имате од 15 ноември?

Согласно член 361 став (1) од Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата моторните возила и мобилните машини кога учествуваат...

Катерина Крстиќ / 8 ноември, 2019 18:12