Се почести се македонските интелектуалци, кои не ги прифатија партиските ставови на МАНУ, а кои застануваат во одбрана на Македонската држава и Македонскиот национален идентитет

Клетников: Северна Македонија е билет за смрт, не за Европа

Сакаат да ја докусурат Македонија и да ја распаднат нацијата, обвини Ефтим Клетников од „Македонски манифест“. „Никогаш...

Рејхан Бајрами / 15 декември, 2021 10:57