Партијата на Орбан однесе убедлива победа во Унгарија на европските избори

Орбан: Унгарците ми се подраги од мигрантите !

Виктор Орбан, првиот човек на Унгарија, влезе во сериозна кавга со Европската Унија поради депортацијата на 10.000 мигранти...

Узунов Бобан / 27 мај, 2019 9:35

Во Унгарија се уште е тема азилот на Груевски

Хан е целосно неуспешен, азилот на Груевски е правно не политичко прашање

Унгарската Влада преку министерот за надворешни работи одбива секаков вид на одговорност за давањето на политички азил...

Узунов Бобан / 18 јануари, 2019 12:48

„Балканската рута доаѓа од Грција и нема ниту еден единствен мигрант што влегол во ЕУ преку Унгарија“

Орбан: Унгарија е спремна да ја помогне депортацијата на мигрантите од ЕУ

„Ние ниту можеме, ниту сакаме, да примаме имигранти што ќе бидат вратени од Германија, но сме подготвени да помогнеме за нивно...

admin@magazin / 5 јули, 2018 11:00