Ако гласно ги искажувате пред партнерот вашите желби и чувства, тој ќе знае што сакате и дали го прави она што го сакате, а што прави погрешно.

Зошто е добро да бидете гласни за време на сексот?

Сетете се кога последен пат толку многу се опуштивте за време на сексот што заборавивте колку сте гласни. Повеќето двојки,...

Сара Фемина / 21 јуни, 2019 22:16

Се тврди дека интимните односи ја подобруваат и самодовербата, па лесно е да се заклучи дека се и одличен природен антидепресив.

Сексот е природен лек против главоболки и стрес !

При водење љубов, во нашето тело се случуваат многу корисни процеси, што позитивно влијаат како на психичката, така и на физичката...

Сара Фемина / 6 април, 2019 23:22

Добивањето оргазам е големо искуство кое наликува на мини експлозија на телото.

Што мислите кoлку калории се трошат за време на оргазмот?

Добивањето оргазам е големо искуство кое наликува на мини експлозија на телото. Вашите мускули се контрахираат, вашиот здив...

Сара Фемина / 27 декември, 2018 17:59