Сторителите на девијантно однесување, да бидат изведени пред лицето на правдата

Мицкоски: Ќе има нови кадровски поместувања и освежувања во ВМРО-ДПМНЕ

Ако дојде до предвремени парламентарни избори, ВМРО-ДПМНЕ е подготвена. Но, ние мора претходно да завршиме определени активности...

Данаил Михајловски / 1 октомври, 2018 20:32