Министерот во заминување

Османи во одбрана на Грција: Не ги исполнувале своите обврски,бидејќи ние не сме ги смениле имињата на МРТ и МАНУ

Македонскиот министер за надворешни работи во одбрана на Грција. Не ги исполнувале своите обврски од Преспанскиот договор,...

Калина Мартинска / 13 јуни, 2024 15:13

Се повикува на Бадентерово мнозинство

Нов ден нови закани од ДУИ – Бујар Османи вели Влада без нив не било можно

Mинистерот на ДУИ Бујар Османи денеска на прес конференција беше прашан како на парламантарните избори во 2016 година ДУИ влезе...

Калина Мартинска / 2 мај, 2024 14:45

Тој имал две понуди што им се нудат на граѓаните на овие избори. Како кандидат на Европскиот фронт, ја нудел интеграцијата во ЕУ, и тоа во наредните пет години.??? Дали е тоа по терк на изградбата на Автопатаот Кичево Охрид?

Османи: Барањето да се освојат 61 пратеник било албанофобија???

Османи до Силјановска: Барањето 61 пратеник е спротивно на сите начела на соживотот и мултуетничката демократија Кандидатот...

Македонка Димкин / 13 април, 2024 18:42