-Судбината на македонскиот народ е тешка и претешка. Меѓутоа, Македонецот сам избира како ќе оди-дали исправен, горд, честит или ќе се свитка, ќе лази или ќе оди по патот на историјата.

Основачите на ВМРО-ДПМНЕ: Мицкоски на дуелот покажа патриотски чуства како Македонец !

Основачите на партијата со поддршка за Мицкоски: Тој со ставови на државник и патриот за Македонија, антидржавникот Заев...

Рејхан Бајрами / 27 март, 2019 19:21