Конференцијата „Профемина“ ќе го има своето второ издание на 30 ноември, во хотелот „Александар палас“

„Профемина„ со директни совети од лекари, за вашиот изглед повторно во Скопје!

„Профемина“ е регионална конференција, која се организира во повеќето земји каде што се издава магазинот „Убавина и здравје“....

admin@magazin / 24 ноември, 2018 20:47

Заев во очај на панел дискусии во Скопје носи третокласни грчки аналитичари кои не убедуваат дека уставното име и нацијата ни се општествен проблем за ЕУ и НАТО интеграции

Грчки аналитичари не убедуваат колку е убаво да си Северна

Договорот од Преспа е основата за пријателство меѓу двете земји е контатацијата на грчки аналитичар кој очигледно нема еден...

Мирко Бачиќ / 10 октомври, 2018 8:31