Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 351 возило, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 265 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (26.11 – 02.12.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 265 возила од јавните...

Перо Милчин / 3 декември, 2020 10:52

Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари.

ПАРКИНГОТ НА ВОДНО ВО ТЕКОТ НА ВИКЕНДОТ ГО ИСКОРИСТИЛЕ 665 ВОЗИЛА

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога...

Перо Милчин / 30 ноември, 2020 10:54

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 360 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 303 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (15.10 – 21.10.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 303 возила од јавните...

Рејхан Бајрами / 22 октомври, 2020 11:15

Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот. Цената за првиот час паркирање изнесува 100 денари, а секој нареден час – 50 денари.

ПАРКИНГОТ НА ВОДНО ВО ТЕКОТ НА ПРОДОЛЖЕНИОТ ВИКЕНД ГО ИСКОРИСТИЛЕ 615 ВОЗИЛА

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога...

Владо Марин / 13 октомври, 2020 12:24

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 277 возилa, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 305 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (01.10 – 07.10.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 305 возила од јавните...

Владо Марин / 8 октомври, 2020 10:53

Паркингот на Водно во текот на продолжениот викендов го искористиле 419 возила според бројот на испратени СМС пораки.

ПАРКИНГОТ НА ВОДНО ВО ТЕКОТ НА ВИКЕНДОТ ГО ИСКОРИСТИЛЕ 419 ВОЗИЛА

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога...

Владо Марин / 5 октомври, 2020 14:32

Контролорите на зонските паркиралишта во истиот период санкционирале вкупно 343 возило, поради нерегулирано паркирање, односно за неплатена паркинг-услуга.

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА ПОДИГНАТИ 215 НЕПРОПИСНО ПАРКИРАНИ ВОЗИЛА ОД ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ

Во текот на изминатата недела (10.09 – 16.09.2020 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 215 возила од јавните...

Владо Марин / 17 септември, 2020 12:25

Паркирањето се наплаќа за време на државните празници и за викендите од 9 до 16 часот.

ПАРКИНГОТ НА ВОДНО ВО ТЕКОТ НА ВИКЕНДОТ ГО ИСКОРИСТИЛЕ 248 ВОЗИЛА

Како дел од континуираните заложби да се овозможи безбедно рекреирање на пешаците и на велосипедистите во деновите кога...

Владо Марин / 31 август, 2020 11:21