Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

ВНИМАТЕЛНО: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози. За македонски државјани се затворени сите гранични...

Стојче Бушин / 2 јуни, 2020 7:17

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ: Возете внимателно, сообраќајот наместа се одвива по влажни коловози!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по наместа влажни коловози. За македонски државјани се затворени...

Стојче Бушин / 28 мај, 2020 9:45

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

AМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози. За македонски државјани се затворени сите гранични...

Стојче Бушин / 26 мај, 2020 9:52

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен!

ПОРАКА ДО ВОЗАЧИТЕ: АМСМ препорачува прилагодена брзина на движење!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози. Виадукт трејд известува дека на ден 20.05.2020(денес)...

Стојче Бушин / 20 мај, 2020 8:41

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози, известува Авто мото сојузот на Македонија! За македонски...

Стојче Бушин / 16 мај, 2020 9:35

За македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата.

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози, вели АМСМ. За македонски државјани се затворени...

Стојче Бушин / 12 мај, 2020 9:01

За македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата!

АМСМ: Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани!

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по суви коловози, известува АМСМ. Патниот правец Р2332 Охрид – Ресен,...

Стојче Бушин / 8 мај, 2020 9:07

Тој заедно со директорот на јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, ја презентираа реализацијата на проектите во ресорот транспорт во првиот квартал од годинава.

Сугарески: „Капиталните инвестиции не запираат и во време на оваа пандемија, проектите се во тек а градежните работи се одвиваат непречно”

Имаме добра реализација на капиталните инвестиции во ресорот транспорт. Интензивно се работи на патиштата, на водоводи и...

Стојче Бушин / 25 април, 2020 14:16