Законот е во собраниска процедура и предвидува 6.000 денари за секој кој не се стекнал со правото на редовна пензија

Пензионерите несреќни поради законот за социјална пензија?

Од Сојузот на здруженијата на пензионери не се премногу среќни за законот за социјална пензија кој е во собраниска процедура....

admin@magazin / 24 март, 2019 16:55

Скандалот со пензиите добива разрешница низ институциите

Царовска ја продолжува битката со ДУИ, обвинителството отвори истрага во скандалот со пензиите ?

Основното јавно обвинителство Скопје интензивно постапува по кривичната пријава поднесена од Министерството за труд и...

Узунов Бобан / 18 март, 2019 11:05