Одредени корисници на социјални мрежи ги замениле идентитетите на двете лица

Пејачката Татјана Лазаревска добива закани по живот за терористичкиот напад во Нов Зеланд

Фејсбук статусот на Татјана Лазаровска ангажирана како професионален војник во артилериската единица на АРМ, која напиша...

Узунов Бобан / 28 март, 2019 12:23

Немаше пари, но секогаш беше добро расположена. Сите ја сакаа. Сека беше добар човек и ученик и сакаше од мала да пее.

Во оваа распадната куќа Сека Алексиќ го помина своето детство! Немала шпорет ни пари за јадење

Светлана Сека Алексиќ, сега ужива во луксузниот живот, но секогаш не беше така. Нејзиното детство го поминала во беда и сиромаштија...

Сара Фемина / 20 март, 2019 21:07