Ќе се изненадите кога ќе прочитате која е причината поради која што Шакира и Пике се одлучиле на ваков чекор

Откриено зошто Шакира на децата им даде православни имиња!

Ако сте се запрашале зошто Шакира и Пике им дадоа на своите деца православни имиња стигна и одговор: Кога во 2014 година супер...

admin@magazin / 19 јули, 2018 21:09