Младата пејачка, која беше една од 18-те странски изведувачи на фестивалот, ги освои симпатиите и на публиката и на жирито, а доказ за тоа е освоеното 2. место.

Антониа Гиговска- Македонска ѕвезда со ангелски глас го обори во транс жирито на Пинкови звездици !!

Музичката звезда од Македонија, Антониа Гиговска која се претстави синоќа на натпреварувањето на „Пинкови ѕвездици„ со...

Сара Фемина / 2 март, 2019 17:09