Момчето кое полно со живот на најмонстрозен начин му го прекинаа животот и му ги прекинаа сонништата за кој тој мечтаеше беше убиен во атерот на селото Љуботен.

Италјански експерти го утврдуваат убиството на Пино – момчето се уште не е достојно испратено на вечно почивалиште

Официјално Магазин.мк дознава дека Пино сеуште не е погребан во Италија. Посмртните останки на Пино, моментално се наоѓаат...

Перо Милчин / 18 јули, 2019 17:05

Маја го известила порталот инфомакс дека полицијата ја нocи во полициcкaта станица БЕКО.

ОБНОВЕНО: Мајката на Пино била уапсена бидејќи викала „Македонија, Македонија“

Откако претходно порталот Инфомакс објави дека Маја Трпковска , мајката на убиеното момче Пинета Секондо, е уапсена денеска...

Катерина Крстиќ / 5 јули, 2019 18:32

Како што објави порталот се уште не се познати причините за нејзиното апсење, а Маја во моментов се наоѓа во полициckо комбе. Маја го известила порталот инфомакс дека полицијата ја нocи во полициckaта станица БЕКО.

Уапсена мајката на убиеното момче Пино

Маја Трпковска , мајката на убиеното момче Пинета Секондо, е уапсена денеска на плоштадот Македонија објави порталот ИНФОМАКС. Убиеното...

Катерина Крстиќ / 18:10

По мисата, мајката на Пино ќе му подготви последно ЗБОГУМ во Италија каде ќе биде испратен од своето блиско семејство и пријателите до неговиот вечен дом.

ПОСЛЕДНО ЗБОГУМ: По мисата во Скопје во недела, Пино ќе биде погребан во вечниот дом во Италија!

Да се присетиме на веселото момче Пино и преку молитва да му го осветлиме патот кон бескрајноста таму горе на небото. Во недела...

Перо Милчин / 4 јули, 2019 19:41

Маја Трпковска, мајката на убиеното момче Пино, поднесе тужба против секторот за исчезнати лица.

ЕКСКЛУЗИВНО: Мајката на Пино поднесе ТУЖБА против Министерството за Внатрешни работи!

Маја Трпковска, мајката на сурово убиеното момче Пино Секондо, поднесе тужба против МВР, секторот за потраги и исчезнати...

Перо Милчин / 30 јуни, 2019 14:41

Од кога исчезна моето синче Пино мене Ангела ме пријави во полиција, за да не можам јас повеќе ни да и се јавувам, ни да ја прашувам да морам да бидам на некоја дистанца.

ЕКСКЛУЗИВНА ИСПОВЕСТ НА МАЈКАТА ОД ПИНО 2 ДЕЛ: “Ни ги уништија животите на целото семејство”

Ангела дури 6 пати давала различни изјави во полиција, таа е девојка без морал и чувства раскажува за нашиот портал Магазин,...

Перо Милчин / 24 јуни, 2019 19:08

На ден 30.06 со почеток од 11 часот, кај Мото центарот на влезот од Везинбегово, се организира мото собир во чест на убиеното момче Пино Секондо.

Мајката од Пино преку МАГАЗИН повикува: „На 30.06 АУТО СОБИР во чест на убиениот син Пино„

Мајката на убиеното момче Пино Секондо, госпоѓа Маја Трпковска ја извести ексклузивно нашата редакција на Магазин, дека...

Перо Милчин / 23 јуни, 2019 10:48

Мајката на Пино смогна сили и ни откри какво е чувството за изгубеното синче и како ги поминува деновите од кога Пино, повеќе не е на овој свет.

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА МАГАЗИН: МАЈКАТА ОД ПИНО ОТКРИ НОВИ ДЕТАЛИ ЗА УБИСТВОТО НА ПИНО И АНГЕЛА !

Во ексклузивен разговор само за Магазин, мајката од убиеното момче Пино, откри до сега необјавени детали за животот на Пино,...

Сара Фемина / 20 јуни, 2019 18:10