Од нив фалсификуваните алкохолни пијалаци во најголем дел доаѓаат од Македонија, додека Турција е главен извор на лажни козметички производи и парфеми како и на друг вид пијалаци.

Македонија на ТОП ВРВОТ за фалсификувани пијалоци на ЕУ пазарот !

Како што соопшти денеска Европската комисија, царинските служби во Европската Унија спречиле влез на фалсификувани и опасни...

Сара Фемина / 19 септември, 2019 19:08