Костадиновска Стојчевска најави дека ќе ја тужи Арсовска откако таа вчера праша зошто ако министерката знаела за пожарот, истиот не го пријавила

Mинистерката за култура ќе ја тужи градоначалничката за клевета, Арсовска не се плаши

Пожарот во Универзална ги запали односите меѓу Град Скопје и министерството за култура. Костадиновска Стојчевска најави...

Калина Мартинска / 17 април, 2024 17:00