Љубителите не остануваат рамнодушни на овие прекрасни раси на кучиња. Со својата убавина го освојуваат целиот свет.

Топ 5 најубави раси кучиња на светот

Овие прекрасни раси на кучиња се стари повеќе од 14 илјади години. Сите се посебни и мили на свој начин меѓутоа има и специјални...

Перо Милчин / 5 февруари, 2022 15:44