Такво нешто не постои во светските медиуми, освен во некои алтернативни медиуми.

РУСКИ ПОЛКОВНИК: Нема пандемија, тоа е СВЕТСКА ЛАГА- вирусот е смислен и ги има овие 4 задачи!

Истакнат аналитичар во рускиот центар за воено-стратешки истражувања при Генералштабот на РФ – полковник Владимир Кватков,...

admin@magazin / 4 април, 2020 14:16