Поповите качени на камионче шетаа низ Велес и Кавадарци и со света вода „го бркаа“ коронавирусот од градовите.

ВИДЕО: Попови качени на камионче се возеа низ Велес и Кавадарци и со крстена вода„го бркаа“ коронавирусот!

Попови од Велес и Кавадарци денеска го “бркаа”коронавирусот. Видеото кое го објави Либертас стана вирален хит на социјалните...

Катерина Крстиќ / 25 март, 2020 15:30