Меѓу месото најзастапено на трпезата било пилешкото. Годишно, покажуваат податоците, едно домаќинство консумира 44,8 килограми пилешко месо.

Што Македонците сакаат да јадат најмногу ?

Македонските граѓани најмногу консумираат леб, јајца, компири, млеко и безалкохолни пијалаци. Ова се најпопуларните продукти...

admin@magazin / 6 февруари, 2022 14:50

Сите ние постојано велиме дека Македонија е прекрасна, но голем број од нас, всушност, не ја виделе таа убавина со свои очи. Погледнете дел од убавините на нашата земја.

Погледнете ги убавините на нашата мила Македонија

На убавините во Македонија никој не може да остане рамнодушен. Во оваа прекрасна земја секој ќе посака да се врати . Секогаш...

admin@magazin / 17 декември, 2018 16:33

Запознајте се со витаминскиот сојузник на Кетрин Мидлтон

Кралски појадок: Смуди за блескава кожа и вита линија

Кељот не мора да се консумира само сиров Листовите на кељот се исти како оние на младата блитва или спанаќот, па затоа тие...

Македонка Димкин / 27 мај, 2018 20:13