Од 23 ноември ( понеделник) во Skopje City Mall започнува нашата Black Friday Week манија која ќе трае се до 29ти ноември.

BLACK FRIDAY ПРЕРАСНУВА ВО BLACK FRIDAY WEEK

Black Friday во Skopje City Mall не е само еден ден. Ниту два, ниту три, туку цели 7 дена. Дали сте подготвени еден супер шопинг настан?...

admin@magazin / 28 ноември, 2020 13:11