Витни Хјустон важеше за кралица на поп музиката на сите времиња, а почина на 48- годишна возраст.

Осум години без поп-кралицата Витни Хјустон- нејзините хитови останаа да живеат во нас

Вчера навршија осум години од смртта на познатата американска пејачка Витни Хјустон која зад себе остави бројни хитови. Витни...

Катерина Крстиќ / 12 февруари, 2020 10:59