КУРИР преку свои неофицијални извори дојде до профилот на еден од модераторите во оваа ужасна група.

УЖАСНО: ПОЗНАТ ИДЕНТИТЕТОТ: 40 годишен сопруг и татко е модератор во „ЈАВНА СОБА“

Јавноста, а особено родителите се кренаа на нозе откако беше обелоденето постоењето на групата „Јавна соба“ на апликацијата...

Весна Петровска / 28 јануари, 2020 13:45

Фотографии од малолетни девојчиња од Македонија со интимна содржина, видеа кои се на раб на порнографија се споделуваа до вчера во затворената група „Јавна соба“ креирана на апликацијата „Телеграм“ која до тогаш броеше над 7.400 членови.

Тинејџер кој го користел името „Медо“ја создал групата „Јавна соба“?

Денеска полицијата влезе во трагата на администраторот на групата Јавна соба но ги обезбедила и телефонските броеви на над...

Катерина Крстиќ / 27 јануари, 2020 12:09

Техничкиот премиер Оливер Спасовски рече дека оваа група е новоформирана и за кратко успеала да дојде до голем број на членови.

ПОРНОГРАФИЈА ЈА ТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА: Политичари и бизнисмени дел од порнографска група

Бирото за јавна безбедност од вчера, по откривањето во јавноста, покрена истрага, во која се очекува да се откријат администраторите...

Сара Фемина / 26 јануари, 2020 16:54