Милошоски детално го истражува случајот со лажниот Порошенко

Милошоски: Во МНР нема записник од разговорите меѓу Заев и “Порошенко”

Пратеникот Антонијо Милошоски од свои извори дознава дека во МНР не постои архивиран записник од разговорите меѓу премиерот...

Узунов Бобан / 11 јули, 2019 10:34