Седеше на првата маса од влезот кој се наоѓа од страна на Плоштадот Македонија. Надвор од објектот и внатре имаше неколку лица кои го обезбедуваа.

Во 14 часот екипа на ТВ21 Мијалков го затекна во Мериот, Дистрикт Бар

Сашо Мијалков е недостапен за Министерството за внатрешни работи, а екипата на ТВ21 последно го виде вчера (21.02.2021) во кафе...

Перо Милчин / 22 февруари, 2021 7:19

Мијалков во случајот е обвинет за злосторничко здружување, злоупотреба на службената положба и за примање награда за противзаконито влијание, од кои последното му застарува на крајот на февруари.

НА МИЈАЛКОВ МУ СЕ ГУБИ СЕКАКВА ТРАГА: МВР распишала потерница по него, последно виден во Мериот

Според сознанија на „360 степени“, од неделата во 16 часот на поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков му се губи секаква...

Мирко Бачиќ / 5:51

Неговата одбрана тврди дека до сега поканите не му биле уредно доставувани и нема основа за решение за притвор, како начин за негово обезбедување на рочиштата!

Официјално МВР со потерница го бара екс судијата Панчевски

На интернет страницата на Министерството за внатрешни работи (МВР) во делот потерници преку распишана национална потерница...

Владо Марин / 14 јули, 2020 16:54

Спасовски во немање одговор како не знае каде е Груевски, објави национална потерница на сајтот на МВР и дозволи медиумите да снимаат обид за апсење како сензација

МВР со национална потерница за Груевски, Спасовски прави сензација

Министерството за внатрешни работи во акција за притвор на поранешниот премиер Никола Груевски, која наликува на вестерн...

Мартин Попоски / 12 ноември, 2018 19:51

Судот побара, МВР инстант издаде потерница за приведување на Груевски, иако поранешниот премиер има 24 часовно полициско обезбедување од шест лица доделени од Спасовски

МВР издаде потерница за Груевски, судот прави циркуз од себе

По налог на Кривичниот суд, Скопје 1 Скопје, МВР во 16 часот и 32 минути издаде потерница по поранешниот премиер и поранешен...

Мартин Попоски / 17:43