Девојката според првичната информација од обвинителството е замешана во мамката во која влегол Пино. Ангела е ќерка на возач, дете на разделени родители и проблематична девојка заглавена во многу незгодни друштва и пороци.

НАЈНОВА ВЕСТ: Ангела знаела дека Пино ќе биде убиен

Анѓела Ѓеоргиевска е девојката која е второосомничена за убиството на младиот 26 годишен Пино Секондо. Девојката според првичната...

Катерина Крстиќ / 3 јуни, 2019 19:41